Iseu Suwaibah, S.Pd.I

Guru nu hiji ieu jenenganna Iseu Suwaibah, medal di Bandung kaping 7 Juli 1985. Warsih 2006 anjeunna lulus ti D3 UNPAD jurusan Administrasi Logistik. Selang sababaraha taun, anjeunna neraskeun atikanna di UIN Sunan Gunung Djati nyandak jurusan S1 PGMI dugi ka taun 2015.

Warsih 2010 anjeunna lebet janten bagean tanaga pangajar di MI Al-Adzkar. Kasohor janten guru kelas hiJi, nanging anjeunna ge dipercanten ngawulang pangajaran Basa Sunda. Resep banyol janten salahsahiji “ciri khas” tina sikepna nu handap asor. Ngoleksi sareng ngarawat kekembangan janten “hobi” anu dilakonanna.

Juni 2024
S S R K J S M
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
Tim Support kami akan menjawab pertanyaan bapak/ibu
WeCreativez WhatsApp Support
Info
Raudhatul Athfal (RA)
Available
WeCreativez WhatsApp Support
Info
Madrasah Ibtidaiyah (MI)
Available